Isnin, 25 Mei 2015

2015 dan kisah aku

Assalamualaikum...
2015 adalah tahun terakhir aq untuk ijazah aq..
sekarang di sem5.
sem ni aq ambik 6 subjek yang mana 3 nya ade exam
dan 3 lagi takde exam,...
aishhhhh
bunyi macam heaven je kan...
padahal  taw x aq tengah serabut dengan macam2 projek..
Alhamdulillah untuk Bel presentation 1 da lepas dengan jayanya.
aq buat tajuk 'NOMOPHOBHIA'
so sekarang ni tengah buat outline untuk presentation ke 2..
aishhh tu la tgh dok mencari maklumat, tetibe rasa nak menaip blog ni.
aq taw xde orang pon baca.. ni juz sekadar suka2 aq..
dengan bertimbun ni, aq x dapat nak decide mana 1 keje yang nak kena buat dulu,
so kesimpulannya aq buang masa dengan menaip blog ni..

alhamdulillah jugak, sem ni hubungan aq dengan manusia sekitar adalah baik.
tak macam sem2 sebelum ni yang penuh dengan kegilaan.
Semoga keadaan ni terus kekal hendaknya...

ehhhh k la.. setakat ni jela dulu sebab mood nak buat outline aq da mendatang ni..
da...
Semoga kita sentias  berada di bawah lindunganNya....

Tiada ulasan: