Ahad, 13 Mei 2012

penghujungnya????

Assalamualaikum...
sebenarnya aq pon x pasti patut ke aq taip entri ni..
aq sebenarnya gadoh besar lagi dengan Mr Bee. 
tapi kali ni bukan sebab die buat perangai lagi.. 
tapi sebab aq...
aq x sengaja buat kesalahan bodoh tu..
tapi aq x pernah curang..
Mr Bee salah faham asenya..
tapi yang paling aq terkilan sekali bila aq buat salah,
Nape Mr Bee x boleh nak maaf kan aq?
padahal mase die buat beribu salah kat aq,
aq boleh je maafkan die....
pemaaf sangat ke aq ni?
aq x pernah taw aq ni seorang yang pemaaf..

aq da banyak kali gaduh..
da banyak kali dikecewakan oleh die...
bila kali ni jadi lagi hal2 yang menyakitkan, 
aq x rasa ape da... dlu kalau putus o gadoh2,
mesti nitik air mata nya.. tapi bila benda ni berulang,
aq da macam xde perasaan da... 

nak nangis? aq x rasa pon nak nangis da macam dlu.
nak epi??? xde la ase epi...
aq x tw ape perasaan aq bila disakiti...

so...
ape penghujungnya kisah cinta aq???????...

wassalam

2 ulasan:

Amirul Verdasco Nadzri berkata...

aku penah baca/dengar (tak ingat la), memaafkan tu lebih baik. dan bila seseorang tu meminta maaf, itu tandanya dia menyesal dengan kesilapannya. tapi, bila terlalu kerap meminta maaf atas sebab yang sama, suatu hari nanti, kemaafan itu akan hilang harganya.

ni aku copy dr blog org lain, Saidina Umar RA berkata : “ Janganlah perasaan cintamu itu dipaksa dan janganlah kebencianmu itu merosakkan.” wallahualam..=)

RED STRYDER berkata...

betul kata ko... sebab aq slalu memberi kemaafan kat die la aq jadi cmni.. huhu.. aq pasrah.. cuma skrg aq mampu berdoa ditemukan jodoh yang baik n soleh.. n aq pon akan cuba muhasabah diri balik n perbaiki kelemahan aq.. trima kasih atas nasihat n perkongsian..