Isnin, 26 Mac 2012

SEMESTER AKHIR DI BETING #ENDING EPISODE

oppsss nampak x tajuk tu... 
~~~~weeeeeeeee...
sebenarnya dalam hati macam sedih jugak.. tapi x yah la tunjuk kat orang kot..
entri bosan ni da sampai ke penghujungnya....
masa detik2 last aq kat umah sewa, aq buat prangai xde prasaan aq tu..
aq x rasa hepi pon, n aq x ase nak balik pon..n x ase sedih pon..
 pekejadahnya aq ni...
seriusly.. tapi msa menaip entri ni, tetibe aq rasa macam sebak...
aq skrang ni da kat umah tercinta.. kuikuikui...
tetibe teringat kat umah sewa Beting aq,
macam2 payah aq lalui,


kalau pagi kat umah sewa, aq la orang yang sibuk2 nak cari sarapan walaupun orang lain masih tido je lagi... kekadang aq p kuar sorang2 nak cari sarapan... tapi kalau da umah sendiri x yah citer la, celik2 je mata, makanan da ade terhidang.. YA Allah!!! heaven nya mak aq ni...  pastu kalau dok kat umah sewa, kena g paso cari mende nak masak... wet ag.... pastu t  aq or member2 aq yang akan masak.. tringat la tempat2 aq beli ikan n barang2 dapor.. econsave, gedung minang, kedai2 tepi paso n the latest 1 is the kedai 1Malaysia..

 entri kali ni aq x sertakan pic sebagai bukti coz aq sangat buzy sepanjang exam ritu.. ok ok continue... kalo x masak tu, aq akan  bawak la sesape untuk g cari lauk.. yeah, kekadang demi nak mkan sedap, aq sanggup berulang ke Kak Lang D Rimba... kawan2 aq pon suke sangat makanan die.. yang paling tringat skali ialah smbal ayam die yang sangat2 la membuatkan aq rasa nak jilat pinggan.... member aq pulak giler ngan sambal belacan die... Ha!!!! cakap pasal sambal belacan kedai kak lang ni, memang aq ade memori akhir dengan die.. kawan aq bagi tumpah sambal belacan atas  tikar aq.. perhhhhhh memang bau la...  housemate aq tu  aka blogger dya pon mandi sambal belacan.. kuikuikui... last memori kan dya...

pe ke nak tulis ag?????? ha ok aq pos motor aq 23Mac kat seremban.. perhhh memnag rempit abeh aq g Seremban.. cuak giler.. nasib membe aq teman kan... tq awk coz temankan.. aq memang akan ingat la jasa2 die kat aq, siap bawak ronda2 sri menanti ag tu.... ha!!!! i learn something new!!!! die ajar macam mana moto mencelah kat jalan tengah.... seriously mase naik ngan member aq ni, aq da ngucap jugak, takot pendek umo aq nek moto ngan die, tapi die buat camtu memang buatkan aq rasa berani sangat.. hahahhaa berani la sangat kan... mane x nye... jalan area ulu bendul tu sangat la terok diesebabkan contruction pe ntah, so sebelah jalan je digunakan, selang seli la kereta gerak... time tu kereta bertentangan yang jalan, tp member aq ni memang die redah abeh r..... ngetor aq.. hahaha.... shuhhhh diam.. bapak aq taw ni, abeh aq..

ok aq selamat sampai umah kul 530 pm 25March 2012.. aq abeh exam kui 12 tapi aq kuar kul 11.. kikiki gerak tros kui 12... cepat je an.. dengan barang2 penoh blakang van.. nasib bapak aq bawak van, kalau nek kreta die, abeh la x muat... kui2 beg baju je pon da 3 bundut....buku2 ag.... ok la kot an... 

 ok la aq ase setakat ni je la kot entri terakhir semester akhir ni.. kalau ade pic nya, aq upload nanti la.. aq nak g tukar choice UPU aq n setelkan sumenya..

aq nak mintak halal sume bende n makan minum aq sepanjang aq kat UiTM KUALA PILAH..
 dengan harapan aq x kembali lagi ke sana.. haahhaha.... aq pon nak mintak  maaf kat semua la yea...
assalamualaikum n selamat tinggal kuala pilah!!!!


3 ulasan:

Amirul Verdasco Nadzri berkata...

sib baek gedung minang ko senaraikan.. kalo x mmg bkn student pilah...huhuhu

dya berkata...

perghhh...belacan2...nseb bdn...

RED STRYDER berkata...

mirul:mesti la... mne ag la aq nak beli barang kan.. hihihi

Radi:perhhh bauu... kena mandi bunga.. hahahaha