Jumaat, 9 Mac 2012

SEMESTER AKHIR DI BETING #10


alooooo....
jumpe ag dalam entri kali ni.. (jumpa ag kew)
kuikuikui...
ok ni adalah minggu terakhir sebelum aq ke alam exam..
disebabkan terlampau banyak sangat gambar2 n aq da x taw nak msok yang mane,
so aq decide untuk combine je.... nasib la klo ade gambar tu yea.. jangan marah naa..

♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕


ni masa aq nak present VIVA untok project PHYSICS350.
so aq ngan partnermate aq buat pasal Boyle's Law..
Ya Allah, syukur sangat projek ni berjaya n mendapat pujian MR Najib.
die kata projek aq ni boleh masok IID.. hihihihi <hepi2>

Ni pulak percubaan sebelum ETR.. ntah la.. 
tapi jujurnya aq x bape bahagia dengan subjek ni..
sebab subjek ni aq nyaris nak jadi giler...
de 1 masa tu ternangis sorang2 bila pikir aq macam x mampu nak bawak subjek ni..
tapi Alhamdulillah sume ahli group aq bagi kerjasama n siap jugak...


ok kat bawah2 ni sume gambar PRE-GRADUATION dinner di Hotel Kelana Alson (betul ke pon?).....
bes jugak la.. dapat la hadiah thermos air UiTM..


c merah meyala..

si Hijau Kecil


Menu 


mereka2 melaram


Classic, contemporary and Vintage


 (tgh menaip ni, de lak makhlok  xmandi ngaco aq...)
aduihhh hilang idea.. hahaha..
 

hahaha.. yang tudung kuning tu cakap die paling cun... abeh la jahanam blog aq pas budak baju kuning tu baca nanti... 

gambar die lagi... hahahaha.. ok
with my housemate..

classmate...





❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
~end~



2 ulasan:

Amirul Verdasco Nadzri berkata...

ViVa phy aku xdpt pujian pon..huhu
tp ETR, "very good presentation". haha

btw, thanks tlg promo aku kt blog.. harap2 de yg masuk meminang..hahaha

RED STRYDER berkata...

hahahaha... t de org minang g taw la ekkk