Khamis, 1 Disember 2011

~sahabat~

elloooo....
sahabat? korang de?????
korang ingat senang ke nak create 1 persahabatan tu ha?? dalam 1 saat je boleh hancursssss.... de ke orang create sebuah persahabatan tu dalam masa bape minit je... memang terkucil la aq... to me sahabat aq adalah seseorang yang boleh memahami jiwa aq, diri aq n aq selalu nye bagi fully kepercayaan kepada sahabat aq.. aq hidup kat dunia luar, bukan sentiasa je ade family d sisi... tapi tu lah bersama sahabat @ starting nya as my frenz la... tapi kalau kepercayaan yang aq bagi tu dipersiakan; tu bukan lah sahabat aq.. once ko da tipu aq, buat trick2 ngan aq, memang tu je lah time ko trick aq... no "next2 time" to u.... ok... to sahabatku.... aq sangat menyayangi kamu... tapi kamu trick aq taw x... aq terkena.. kamu x taw pada saat aq terkena tu aq menangis tanpa kamu d cc.. dulu kamu yang banyak ajar aq jadik baik, tapi sekarang kamu hancor kannya.. dlu kamu yang ajar aq "istikharah".. tapi sekarang mane istikharah kamu tu...kamu ingat kamu buat keputusan yang baik.. tapi x kan...... kamu jadi buta... walhal kamu ingat kamu masih normal.... kamu jadi buta sebab ke"obsesan" kamu dengan "benda" tu... da aq penat pikir.. kepala otak aq pon jadik serabot bila pikir.. tapi aq x sanggop.. aq x sanggop sebab kamu tu sahabat aq.. aq sayang kamu.... kamu tolong la pham kenapa aq x boleh sokong kamu... aq harap persahabatan kite kembali mcam dlu balik..... bye sahabat

2 ulasan:

faizal mohd berkata...

sedihnya. smga persahabatan kalian kembali terjalin

merpati putih berkata...

za,today is the day to explore your blog.hehehe...sorry am late.btw,rilekkk le brader.hehe...mungkin ade hikmah disebalik semua ni.kurangkan bengis tui...kami takuttt...hahahaha