Khamis, 3 November 2011

SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie

hai u olllss
arini join contest lagi....
❀SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie❀
 ok senang je kalau nak join
✍memula mesti la follow blog kak Mimie
✍Then buat entri macam aq ni
✍pastu letak banner kat entry n side bar... tapi aq x de side bar, aq pon letak kat bar bawah.. maaf yea kak mimie
✍then upload pic .. ok kat bawah kang aq upload
✍pastu citer la nape jadik saat manis
✍lastly mesti la tinggalkan link
❝ini gambar yang aq ase ade detik manis nye... di mana jika kami bertemu dengan kamera, pasti kami akan jadi giler-giler  macam ni.. saat pic ni d snap, ini adalah pic pertama yang menggunakan self-timer kat enset die.. memang klakor ase nye....❞
ok tarikh tutup: 18/11/2011
<banner di bar bawah>

7 ulasan:

mimie.. berkata...

hehe ok takpe..boleh diterima ^_^
lucu la gambar ni hehehe
thanks join dear..gudluck keyh~

RED STRYDER berkata...

tq kak mimie

msredcheesecake berkata...

Pic ni snap guna hp je... Hp apa? Pic nya cantik...

RED STRYDER berkata...

msredcheesecake: pic ni juz guna nokia 5230 je.... x canggih mana pon.. hihihi

aTisH hasHim berkata...

salam 1 ukhwah....

saya dari segmen yg sama , datang menterjah meninggalkn jejak :)

merahitujambu berkata...

good luck dear..memang manis

Eida Arina berkata...

hai...nice to meet you...saya dtg dri contest yg sama :)

nice pic...good luck :)