Khamis, 24 November 2011

SAMER JERRRR


Assalamualaikum....

SAMER JE #1 VERSI BAPA N BF
kenape eh sikap die same je ngan perangai bapak aq...
perangai jenis tak ingat jalan: 
❥bapak aq, bukan mudah die nak g jalan tempat2 yang die x taw..
mesti kena ade orang yang guide jalan tu... klo tempat da selalu g tu pon same la... tapi die ok la.
even x pernah pergi pon, die akan pergie jugak... ade brani la...
❥c Dia pon spicis yang same... memang jenis x igt jalan, tapi die mmg x brani la nak g tempat yang
die xpernah pergi tu.. mungkin takot sesat gamaknya kan.. tapi akan g jugak kalau orang bawak die...
Pemarah
❥bapak aq, sape x kenal sikap pemarah die tu.. hangin jugak... klo die spotchek umah, memang
abeh la sume rakyat2 dalam umah tu... pastu x leh nunggu lame2, tggu lame kang memang ribut la
jawab nya...
❥C Dia pon same je... pemarah.. kalau die bad mood tu jangan arap la nak msg2 aq kan...
bek la aq biar die  sengsorang sampai ribut taufan die redha dulu.. baru la boleh contact2 die blk...
Pemurah
❥ mEreka sangat pemurah bila ade duit lebih.. sebenarnya part ni yang aq suke..
hihiihi... ade duit lebih, deorang akan hulur2 kat aq.. tu yang syok tu... pastu ajak
makan n kuar jalan...
Pembersih
❥pantang je ade semak kat umah.. abeh mereka sapu licin.. pastu pantang je nampak benda boleh bakar... mesti nak bakar punya la...
Perokok
❥mereka ni perokok tegar... mak aq cakap bapak aq nak behenti merokok sejak awal deorang kawen ag... tapi bapak aq still isap okok.. padahal da 21 tahun deorang kawen..
❥C Dia lak skarang masih mencuba nak behenti merokok.. tapi aq tgok die da kurang merokok la... x mcam dlu yang over sgt dengan rokok...



SAMER JER #2 VERSI AQ N SESAPE TUUUU
pemalas
❥aq de time malas nye.. time rajin tu memang rajin abeh la...tapi orang x leh nak paksa aq buat something.. aq xske dipaksa.. aq akn buat if aq rela k...
❥same je.. sesape tu mesti de time malas kan... kekadang cawan pon letak merata.. sesape x  leh nak bising pasal kiter sume same je....
pandai je ngata orang
❥YEA!!!! aq akui aq selalu je mengata kat orang... padahal aq pon lagi banyak kelemahan diri.. aq sedar sume tu.. tpi nape la aq berterusan buat benda yang kumpul dosa ni kan....
❥orang len pon mengata aq gak... hahahaha tu je aq dapat simpulkn... senang
de mood
❥ade time mood baik... makanya baik la aq...
❥orang len pon ade mood die yang aq kena paham... kekadang tu mood x bek abeh sume orang kena kan..  tapi lumrah la manusia ni kan....
ade mcam2 yang aq x larat nal list kan lagi
❥kekadang aq ade tapi sesape tu xdee
❥kekadang sesape tu ade,,, tapi aq lak yang xde.

2 ulasan:

Abg Stalker berkata...

HAHAH..klu da ada persamaan bf dgn abah tu da kira ada jodoh le..hehe.da tahu cm ne nk handle org cmtu kn. :)

Amirul Verdasco Nadzri berkata...

sume same ngan aku except merokok. lg2 tang nk kene igt jln. mmg fail. hahaha..

well, aku tgk 'Wanita Hari Ini' ari tu, dia ckp, pempuan kalo bleh mmg nk cari bf yg lebih kurang cam bapak die.

so, congratz huh..