Khamis, 20 Oktober 2011

Pengalaman MUET~SPEAKING~

salam...
huhuhu.. aq baru je setel speaking muet pagi tadi pukul 7.30..
 aq bersiap pukul 7 then pergi kul 7.15...
macam biasa, aq akan buat sikap menonong aq tu...
sampikan aq sikit pon xde perasaan..
takot xde, relax je.... hahahaha... <agak sengal>
 ok start kurantin pukul 8 pagi... so pastu da x leh kluar g mana2 da even toilet pon...
perhhhhhh........ masalah la aq ni spiesis baby2...
asyik nk terkucil je....
hihihihi... nasib baik la aq ni jadi group ke 3...
juz kena tggu dalam sejam je.. pastu bleh la nak membesor ke,
nak mengecil ke... ske ati mak bapak aq ler....

ok alhamdulillah aq dapat tjok yang agak keling ckit...
profession deserve to get high paid salary:
1) football player
2) singer
3) nurse
4) policeman

aq dapat nurse.. perhhhhhh memang taram abeh la...(mun pengasas TARAM)
nasib bek la dapat group part ner yang agak la membantu... fuhhhh

ok end of the MUET examination of speaking...
ok dalam ati aq ni nk kira kluar je...
da x pikir laen da...
examiner sowh renyuk kertas conteng sebelum kluar..
ok aq ngan confident nye renyuk la kertas tu...
skali candidate D tu dok ketok2 tangan aq...
aq tengok je la muke die...
pastu die bisik "kenape x renyuk kertas conteng ag??"
aq pon jawab la "hah! ni saya da renyuk kan"
ngan confident nye aq jawab....
tup tup... aq tgok balik.... eh ade kertas conteng ni kat aq...
hahahahahaha
rupenya aq renyuk SLIP EXAM aq...
pe ke bangang sangat aq ni.... hahahaha...
wat malu muke je...
examiner tu tengok pon gelak je....
de gak student macam aq ni kan....
waduhhh mesti die akan ingat aq as student yang over-excited nak kluar bilik exam...
 hahahaha... anyway ni lah pengalaman speaking aq....
bak kate adik aq: HA AQ ADE!!! KORANG ADE??????
                         

                                                 ~END~

4 ulasan:

Dd berkata...

nurse....heheheh

RED STRYDER berkata...

hahaha..trok toi la... careless

dya berkata...

asal renyuk... hahaah

RED STRYDER berkata...

x sengja la dya... x sabar nk kuar.. hahaha