Rabu, 11 Mei 2011

BURUK YER....

sebenarnye aq x nak tulis pasal mende ni, tapi mende ni asyik kaco kepala otak aq je...
so aq decide untuk tulis gak r...
Semalam10 MAY 2011...
semalam jugak aq realise satu mende ... nak taw ape x?
rupe-rupenya sangat-sangat la HODOH, JELIK, BURUK N seumpamanya la
jika kita ni x menutup aurat...
mesti r bersebab kan aq cakap macam tu an...
opssss, maaf la reader pon terpaksa bersekongkol ngan aq untuk mengumpat makcik tu.
hihiihihihi...
Aq g pejabat pendaftaran, n amek sit untuk menunggu giliran...
meh nak citer...
ader r makcik 2 orang ni, adik beradik gamak nyer...
dressup die lebih kurang cam orang mude r,
tapi aq ni x taw la pe yang x kena ngan makcik 2 orang ni...
aq pon wt la perangai noty aq ni, aq try snap pic makcik ni, tp x berjaya la..
de orang  sit belakang aq, cmner aq nak snap an.. hihiihi..
slamt la plan aq x success. klo x abeh r makciK2 ni...
ha, aq pon tenung r mak cik ni...
tup2....
aitttttttt.....
ha!!!!!!! aq nampak!!!!!
baju ketat saiz anak die le kot...
bile pakai baju ketat, x tw nampak ko pny lemak2 yang x sepatutnya aq tgok ha...
da la kulit itam. pastu kusam lak tu... pakai baju nipis nampak tali bra lak tu....
eyeshadow die bapak r kaler biru, kah7.....
punya r aq ni gelok beso ngan adik aq ni..
pastu ngan lipstik merah menyala dia n blusher pink..
yg makcik aq 1 tu pkai baju pink ketat,tapi pakai inner putih,
aishhhh da la free hair, bjet lawo sangat, muke makeup ntah bape inci la... hahahahahaha..
trok dol... ko orang tua, ape la salah nyer pakai baju yang x MENJOLOK BIJIK MATA aq ni...
sakit taw mata aq ni tgoknye tw.
ha one more person, makcik lain ni,
da sopan da pakai baju kurung,
tapi leh lak free hair, aishhh
ko orang islam, pakai la tudung,
rambut da beruban, pastu ikat rambot cam bajet2 ikal mayang...
lawo sesangat la tu eh..
uewwwwwwwwwwwwww..
aq ni agak geli bila tgok uban ko tu...
tutup r weh, wt malu masyarakat je.....

tadi tu sal orang tua,
ha ni sal remaja lak...
aq ni berator r kat atm bsn untuk kuar wet, tepi tu ade r pakcik,
aq ingat die brator n maybe aq ni da ptong q dia...
oh rupa2 nya tidak....
know what?????
pakcik ni sedang leka tgok POM POM...
opppsssss aka bontot, ponggong....
pom pom gegurl GEMOK...
bkn pe, bebeudak pempuan ni la x senonoh, de ke patot pakai legging kuar,
da la gemok, pkai legging lak tu, legging tu kan ketat,
abeh r die tarik tegang ko nye kain legging tu...
aq sendiri nampak spender budak pempuan tu...
da la pkai spende bintang2... aittttttt...

bak kata membe aq, mata aq ni cukup celik n laju bila
tengok mende2 x elok,
example nye aq pnh nampak c bf raba pom2 gf n c gf wt cedap...
lg satu bf raba tek gf masa nek eskelater kt smbil berpelokkk
PE KEJADAHNYE MANUSIA NI!!!!!

aisshhh aq mintak maaf la kat mata...
MATAku... t klau ko kena tanya, ko jawab la aq x sengaje tengok ye...
maaf ye mata ku.... jangan buruk kan aq masa disoal nanti ye...

2 ulasan:

merpati putih berkata...

alahh auntie2 mmg lagu tu , time muda2 dulu xnak wat cenggitu . . hahaha

RED STRYDER berkata...

hahaha... sakit mato den