Khamis, 14 April 2011

KISAH    KAMIK
*     AL KISAHH AITTTTT…. ALALALA KISAH….
              Bermula nya pada satu zaman…. Aittttt…. 
Zaman permulaan UNI haitttt…. 
Kisah 2 hubungan yg tercipta pd tarikh keramat 27 july 2010.
 Datang nya dari Perak n seorang ag dari Terengganu… 
bertempat di uni…….
 Seri menanti 3… lobang no 26 cerok2 1 n 2… 
d situ la aq mula dihantar untuk hidup dalam 
masyarakat luar tanpa ibu bapa… 
disitu juga aq diajar erti persahabatan sebenar. 
Di situ juga aq belajar berdikari n 
bljar membuat keputusan sendiri…
           Klo dlu juz g sekolah n then balik, 
now aq harus stay bsama kwn2
baru n tanpa kehadiran org tua…
  in this post I juz nk berat kan sebuah
 pershabatan yg tercipta
 drpd kwn biasa blh menjadi kwn baik…
  ok… meh la aq ringkaskan biodata aq n dia…
 see our similarity….

*      Our parents…
*      Her father: bomba          my father: polis
*      Our sibling…
*      Total sume 5 orang n kami ada susunan
 adik-beradik yang sama:
 kami (of course la pmpuan) 2-gurl, 3-boy, 
4-gurl, n last-boy…
*      Our education:
*      Of course la die lg pandai dari aq… die dari MRSM… 
aq dak sek bese je…  pmr dia 7A 1B, 
while aq 7B 1A… terbalik an… 
mungkin dalam pelajaran ni, 
aq kurang bernasib baik ckit.. 
tp xpe… rezki masing2…
*      Result spm kami lebih kurang sama je… 
n sepanjang 3 sem kami bersama,
 result sem kami juga lbh kurang jer…


vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv



ABOUT      HER
*      Z U L A I K H A   B I N TI   M U H D   N A S I R
*      2 J A N 1 9 91
*      NOW AT SPA PMBANTU FARMASI
*      SHE IS DETERMINER
*      HARDWORKING PERSON
*      COURAGE
*      OBEDIENT TO ALLAH, PARENTS
*      <3 TO EAT NASI AIR
*      CANNOT DRINK MILO
*      SKE MENGURUT (HIHIHIHI)
*      RAJIN WAT VIDEO MOVIE MAKER…
*      NOT SINGLE N NOT AVAILABLE…
*      CITA2 FARMASI
*      HOBI YG AQ TGOK DIE SKE WT
 IALAH ZZZZZZZZZZZ




     OK starting kisah aq n dia…
 dulu dia ni bkn la roommate aq. 
Juz housemate aq jer…
Tp dia ni aq nyer classmate… 
byk tol la correlation antara kami ni…. 
Kami slalu jer berjuang bersama 
bila mana ade test,exam or kuiz..
 tp malang gak ehhh…
 kami ni specis yg x leh study same… 
mgkin sebab aq ni specis yg ske study sowg2 kowt… 
2 sem aq bilik lain2 ngn die, tp 1 kelas ngn die… 
tp sem 3 da x sme kelas tp same bilik lak…
     Sebab ape aq kata die ni seorang yg determiner??? 
Any answer? 
Cuba piker sejenak…. 
Die pnah ckp kt aq yg dia nk jd ahli farmasi….
 Die sggup lakukan apa saja demi 
capai cita2 dia yg 1 ni…
 g pon tu la yang mak bapak die nak…. 
Dalam 3 sem aq kenal die,
 dan setiap sem tu jugak die akan 
g temuduga phamasist tu…. 
Wlhal aq ni, skali g je  n x dapt, 
aq tros give up… aq x same cm die…
 die seorang yg gigih…
 zu. Zu… aq syg kamoooo….
 will continue later….


Tiada ulasan: